12-ugers forløb

testimonials-img

Behandlingsformer

Hej, mit navn er Caroline og jeg er indehaveren af Viavitam. Jeg har en baggrund som Holistisk Coach og har herefter arbejdet med mennesker, som ønsker at ændre deres livsstil og mangler en hjælpende hånd til at nå deres mål.
Som et led i den retning kan jeg tilbyde en række behandlingerformer, her iblandt Danmarks bedste detox og slanke behandling, med rigtig gode resultater.

Denne behandling går under navnet Body-Wrap-Slim. En Body-Wrap-Slim kan siges at være en effektiv slankebehandling, som på udrensende og holistisk vis sætter fokus på de ubalancer som din krop kan opleve. Udover at afhjælpe sindet er det som en bonus også en godt værktøj til at kickstarte et ønsket vægttab.
Hos Viavitam benytter jeg mig ydermere af Infrarødvarmebehandling. Infrarødvarme er med til at afgifte kroppen og afbalancere det autonome nervesystem. Dette kan blandt andet være med til at reducere stress-symptomer samt kan med fordel benyttes til patienter, som lider af fibromyalgi eller gigt.

behandlingsformer

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv med en behandling, som får dig til at se yngre ud, uden brug af indsprøjtninger og kirurgi? Så tag et nærmere kig på Access Energetic Facelift.

Sidst men ikke mindst tilbyder Viavitam de kendte Access Energetic Facelift
Det er kort fortalt en frigørelse af de tanker og spændinger, som kan hobe sig op i kroppen.
Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber i og rundt om hovedet. Ved blid berøring er det muligt at løsne op i disse områder, hvilket med fordel kan lette sindet.

Lyder disse behandlinger interessante? Så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg kan både træffes på telefon 70 88 39 30e eller via skriftlig henvendelse på http://viavitam.dk/kontakt/.

Jeg ser frem til at høre fra dig.