behandleringer_slide

Access Energetic Facelift™
-Facelift uden kirugi og indsprøjtninger.

Kunne du tænke dig at se yngre ud, uden kirugi eller indsprøjtning af Botox?

Access Consciousness Energetic Facelift™ er en fantastisk process, som kan omvende aldringsprocessen i ansigtet og i hele kroppen.

Access Consciousness Energetic Facelift™ differentierer sig fra andre alternativer der findes, i at være mere skånsom, mild og så arbejder den på celleplan.

Den arbejder med at øge din bevidsthed, på dine forestillinger om hvordan det er at blive ældre, hvordan huden ældes, om hvilke overbevisninger du har “fået” om det at blive ældre.

Hvad kan du forvente af Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning)?
Denne unikke teknik indebærer brug af 28 forskellige energier, som genopretter den naturlige strøm af energi i og omkring kroppen.

Access Energetic Facelift

Hver har et tema, så der er virkelig mulighed for at få ryddet op i nogle ting.
-Et tema kunne være, hvad man synes om sig selv, når man kigger sig selv i spejlet!

Jeg bruger mine hænder som formidlere af energien, ved en blid berøring af øvre bryst, hals, nakke og ansigt, ind imellem hele kroppen, hvis energien ikke kører optimalt.

Udover at bruge hænderne, arbejder jeg også med at cleare (fjerne) de blokeringer du måtte have, alle de overbevisninger du har taget som din sandhed, vedrørende det at ældes. Med den energi, der strømmer i kroppen begynder musklerne og bindevævet at slappe af og huden begynder at foryngre.

De der har prøvet Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning), ser ikke kun yngre ud, de føler sig også afslappet i kroppen, har mere energi, færre rynker, ro i hovedet og kroppen. Huden føles let, frisk og foryngret.

Det er en af de absolut mest afslappende oplevelser du kan forestille dig.

Priser på Access Energetic Facelift:

Behandlingen tager ca. 60 min og anbefales hver 14 dag

Pris 595,00 kr.
Ved køb af 3 behandlinger er prisen 1.350 kr.
Ved køb af 5 behandlinger er prisen 2.000 kr.
Ved køb af 10 behandlinger er prisen 3.500 kr.

Har du yderligere spørgsmål til behandlingen, så tøv ikke med at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage med et svar, hurtigst muligt.
Har du et mere akut spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 70 88 39 30 . Jeg ser frem til at høre fra dig.