12-ugers forløb

testimonials-img

Body wrap behandling

Body-Wrap-Slim er en effektiv slankebehandling, som på udrensende og holistisk vis sætter fokus på din krops ubalancer. Body-Wrap-Slim er en speciel udviklet teknik, der kombinerer det bedste fra skønne, naturlige olier og skaber en udrensende, afgiftende og opstrammende effekt på huden.

Denne body wrap behandling arbejder i dybden af vævet og fjerner aktivt depoter af affaldsstoffer og ophobet væske. Dette gør den til en yderst aktiv og dynamisk wrap, der har en slankende og opstrammende effekt.

Vælger du at benytte dig af body wrap behandling, kan du ikke alene se frem til fornyet energi til dig og din krop men også igangsættelse af en generel ændring i huden.

Hvordan virker body-wrap-slim?

Body-Wrap-Slim er en effektiv wrap, som arbejder på dine problemområder. Alle menneskers kroppe er unikke, og en af de helt store fordele ved denne body wrap behandling er derfor dens evne til at give individuelle resultater.

En body wrap behandling aktiverer hele dit lymfesystem og afgifter kroppen. Den opbygger din krop indefra, samtidig med at den forbedrer din krops naturlige evne til at udskille affaldsstoffer.

Cupping-massage er blandt andet en af de teknikker, der benyttes til at aktivere bindevævet. Sugekopperne trænger dybt ned i underhuden og sammen med en speciel formel af æteriske olier, fjernes cellulite, ophobede affaldsstoffer og væske. Dette giver en optimal opstramning af huden.

Noget af det, der kendetegner body wrap er, at behandlingen:

  • Virker afgiftende på hud, celler, væske og affaldsstoffer
  • Øger cirkulationen af blod, lymfe og energi i kroppen
  • Øger forbrændingen og virker fedtreducerende
  • Fjerner cellulite
  • Giver dig en sund og slankere krop

En body wrap behandling fjerner ved første behandling typisk 8-20 cm fordelt over kroppen, mens der kan fjernes op til 20-50 cm i løbet af et helt kurforløb.

Sådan foretages behandlingen

Når du får foretaget en body wrap behandling, kan du se frem til at ligge dejligt og afslappet i vores infrarøde varmetæpper. Mens du ligger her bearbejdes dine problemområder og bliver på denne måde mindre. Det er den infrarøde varmeterapi, der gør, at affaldsstoffer udskilles, forbrændingen øges så din mængde af fedtvæv kan reduceres.

Du forbrænder 600-900 kcal under hver behandling – alt dette mens du blødt, behageligt og varmt ligger på en af vores brikse.

For at opnå de bedste resultater bør behandlingen udføres 1 gang om ugen. Efter endt behandling vil du få en række gode råd til, hvordan du efterfølgende kan forebygge yderligere mod cellulite derhjemme.

Hvem kan få glæde af behandlingen?

Alle kan have glæde af en effektiv Body-Wrap-Slim, som udrenser det, der belaster din krop så din krop kommer til at fungere bedre. For mange affaldsstoffer gør dig overvægtig, sløv og træt, og derfor henvender denne body wrap behandling sig til mange.

Både mænd og kvinder kan få body wrap behandling, og jeg anbefaler særligt kvinder, som har en tendens til ikke at prioritere sig selv nok, at prøve denne behandling. Her opnås der hurtige men vedvarende resultater!

Pris

Prisen på en body wrap behandling af 75 minutters varighed er 800 kr.
Et kurforløb på 10 behandlinger koster 5.000 kr.
Et kurforløb på 5 behandlinger koster pris 3.000 kr.

Fordele ved Body wrap behandling

  1. Body-Wrap-Slim arbejder i dybden og frigiver dermed ikke kun det, der ligger i overfladen af huden.
  2. Du oplever en markant forbedring i hele kroppen og afgiftning såvel i det indre som ydre.
  3. Med Body-Wrap-Slim opnås varige resultater, og din krop kommer i bedre balance. Det betyder, at din krop efterfølgende vil være bedre til at afgifte sig selv.

Opnå det bedste resultat – få en serie af behandlinger

En enkelt behandling kan føles som en ren lettelse, men har skidtet sat sig fast og belastet din krop længe, kræver det en serie behandlinger for at få kroppen ren, fri og frisk igen.

Når kroppen er fri for affaldsstoffer, vil du mærke en ny lethed og velvære i kroppen samt forøget energi og glæde. Du vil både føle dig og være sundere og nogle centimeter mindre!

<!–

BODY-WRAP-SLIM BEHANDLING

Body-Wrap-Slim er Danmarks bedste slankewrap, en helt fantastisk kombination af detox og fokus på din krops ubalancer.  Body-Wrap-Slim er en speciel udviklet teknik, kombineret med skønne naturlige olier der virker udrensende, afgiftende og opstrammende på huden. Body-Wrap-Slim er den mest aktive og dynamiske slankewrap som arbejder i dybden af vævet og aktivt fjerner dine depoter af affaldsstoffer og ophobet væske.

Body-Wrap-Slim væk med 25-50 cm på et kurforløb

* Fjerner 8-20 cm på første behandling
* Fjerner 25-50 cm på et kurforløb
* Virker afgiftende på hud, celler, væske og affaldsstoffer
* Øger cirkulationen af blod, lymfe og energi i kroppen
* Øger forbrændingen og virker fedtreducerende
* Fjerner cellulite
* Giver dig en sund og slank krop

Body-Wrap-Slim er en effektiv wrap, som arbejder på dine problemområder. Body-Wrap-Slim aktivere hele dit lymfesystem og afgifter kroppen. Behandlingen opbygger din krop indefra samtidig med den hjælper med at slippe gamle affaldsstoffer. Der bruges Cupping-massage til at aktivere bindevævet. Sugekopperne trænger dybt ned i underhuden og sammen med en speciel formel af æteriske olier, fjernes cellulite, ophobede affaldsstoffer og væske og huden bliver strammet op.

En behandling der giver fornyet energi til dig og din krop.

Der gives gode råd til hvordan du selv efterfølgende kan fjerne yderligere cellulite og affaldsstoffer derhjemme.

Behandlingen løsner dine affaldstoffer, sætter gang i din forbrænding og reducerer dit fedtvæv. Du forbrænder 600-900 kcal under hver behandling og ligger dejlig afslappet i vores infrarøde varmetæppe mens dine problemområder arbejder og bliver mindre.
Behandlingen udføres 1 gang om ugen for bedste resultat.

Body-Wrap-Slim
Pris 800 kr.
75-90 min.

Kurforløb 10 behandlinger pris 5.000 kr.
Kurforløb 5 behandlinger pris 3.000 kr.

Body-Wrap-Slim arbejder i dybden og frigiver ikke kun det der ligger i overfladen af huden.  Du oplever en markant forbedring i hele kroppen og afgiftning såvel i det indre som ydre. Med Body-Wrap-Slim holder resultaterne og din krop kommer i bedre balance og vil efterfølgende være i stand til at afgifte sig selv.

Alle kan have glæde af en effektiv Body-Wrap-Slim, som udrenser det skidt der belaster din krop og som sidder fast på dine lår, balder, mave eller arme. For mange affaldsstoffer gør dig overvægtig, sløv, træt og doven.

En enkel behandling kan føles som en ren lettelse, men har skidtet sat sig fast og belastet din krop længe, kræver det en serie behandlinger for at få din krop ren, fri og frisk igen.

Når kroppen er fri for affaldsstoffer vil du mærke en ny lethed og velvære i kroppen samt få en øget energi og glæde. Du føler dig sundere og mange mange cm mindre.

Lyder dette som noget for dig? Så kan du let og enkelt booke en tid til din næste Body-Wrap-Slim lige her. Finder du ikke en tid der passer dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig via min kontaktformular eller på telefon 20580005. Så finder vi sammen en løsning, som passer dig.