Udrensning af affaldsstoffer i kroppen
– Detox behandling i Herning

Meget mere end bare en slankebehandling

Når jeg får forespørgsler om mine Body-Wrap-Slim behandlinger, vil folk oftest gerne vide, hvor mange centimeter der kan fjernes fra kroppen i løbet af et kurforløb. Selvfølgelig er Body-Wrap-Slim optimal for dig, der ønsker at stramme op og at kunne spænde bæltet ekstra ind, men en anden og måske endnu vigtigere effekt af behandlingen er, at wrappen igangsætter en udrensning af affaldsstoffer i kroppen.

Detox behandling i Herning

Vil du bestille tid til en detox behandling i Herning, så kontakt mig i dag, og ellers er du velkommen til at læse videre om Body-Wrap-Slims udrensende, eller “detoxende”, effekt her.

Sådan udrenser Body-Wrap-Slim affaldsstoffer fra din krop

Når du får foretaget en Body-Wrap-Slim behandling i min klinik, ligger du blødt og varmt i vores infrarøde varmetæpper. Den infrarøde stråling der udgår fra tæppet er med til at øge kroppens forbrænding, at aktivere lymfesystemet samt at kickstarte udskilningen af gift- og affaldsstoffer, der har hobet sig op i kroppen. Udover at være en slankebehandling er Body-Wrap-Slim altså også en detox behandling, der forbedrer kroppens egne processer markant og har en afgiftende og opstrammende effekt.

Få inspiration til detox i hjemmet

Efter din behandling er jeg gerne behjælpelig med kostvejledning, der kan styrke din positive udvikling. Jeg giver uddybende råd og vejledning til, hvordan du kan “detoxe” derhjemme, så du igen kan opnå kropslig balance og velvære. Jeg anbefaler dig, at du kommer igen efter en uge, men intervallet afhænger selvfølgelig af, hvor mange affaldsstoffer der har hobet sig op i din krop.

Kontakt mig i dag for at bestille tid til en detox behandling i Herning

Er du klar til at påbegynde udrensningen af affaldsstoffer i din krop? Så kontakt ViaVitam i dag for bestille tid til en detoxende Body-Wrap-Slim behandling.

Bare en enkelt behandling kan være nok til at lette de værste problemer og gøre, at du mærker en helt ny lethed i kroppen. Jeg ser frem til møde dig og påbegynde din afgiftende og opstrammende detox behandling i min klinik i Herning.

Du finder mig lidt udenfor Herning centrum, på Frøskovparken 61, 7400 Herning. Se venligst kortet nedenfor. Har du problemer med at finde det eller har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig her. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.