Slankebehandling i Herning

Har du omlagt din livsstil med ønsket om et varigt vægttab, og ønsker du at få afgiftet din krop, så den er renset til din nye livsstil? Så hjælper jeg dig gerne med et godt supplement til din slankebehandling, der udrenser og opstrammer din krop.

Fra min klinik i Herning tilbyder jeg en række forskellige slankebehandlinger, som alle har det tilfælles, at de skånsomt, nemt og effektivt skaber resultater ved at arbejde ud fra et holistisk syn på kroppen.

Skab kropsændringer med effektiv slankebehandling i Herning

Der findes mange måder og lige så mange holdninger til, hvordan man bedst afhjælper overvægt. Min slankebehandling i Herning henvender sig i høj grad til dig, som har mange fordomme omkring slankebehandling.

En behandling med Body-Wrap-Slim kan hjælpe dig med at udrense din krop for affaldstoffer og giftstoffer. Er du i gang med et vægttab kan en behandling med Body Wrap Slim derudover hjælpe med at opstramme din hud, og er dermed et godt supplement til vægttabet, da det går hurtigere med en wrap behandling.

slankebehandling i herning

Behandlingen giver hurtige resultater og dermed syn for sagen, således at du får nedbrudt dine fordomme og dårlige erfaringer med overvægtsbekæmpende behandlinger – denne slankebehandling i Herning virker!

Bliv afgiftet og udrenset med infrarød varmebehandling

Body-Wrap-Slim fokuserer på netop dine problemområder. Dette gør behandlingen ved at arbejde med din krop i dybden, mens du ligger under et behageligt varmetæppe med infrarød varmeterapi. Varmeterapien forbedrer din blodcirkulation, således at din krops evne til at udskille affalds- og giftstoffer forstærkes. Body-Wrap-Slim virker indefra og opbygger, opstrammer og forbedrer hudens struktur.

Behandlingen kan bruges af både mænd og kvinder, og hvad enten der er tale om affaldsstoffer eller ubalancer på mave, lår, baller eller arme, er behandlingen effektfuld.

Understøt din slankebehandling med BARS

Er du i gang med et vægttab? Og ønsker du at få det optimale ud af processen? Så kan du med fordel kombinere din slankebehandling med behandlingsteknikken BARS.

BARS hjælper dig med at udfolde dit fulde potentiale og se muligheder, således at du får det optimale ud af den energi, du bruger på dit vægttab. Behandlingen får dig til at slippe negative tanker om dig selv og din krop, giver dig større kontrol og skaber ro, håb og glæde. Alt sammen ting, der vil optimere dit vægttab og din slankebehandling hos os.

Behandlingen virker ved at skabe energi mellem visse punkter i hovedet, og denne energistrømning kan anvendes til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og dermed understøtte et vægttab.

Synes du dette lyder interessant og eventuelt kan afhjælpe nogle af de problemer som netop du går og døjer med? Så hører jeg gerne fra dig.
Jeg kan kontaktes på telefon 70 87 84 56 eller via kontaktformularen på min hjemmeside. Her vender jeg tilbage med et svar på din henvendelse, hurtigst muligt.

Min klinik er beliggende lidt udenfor Herning, på Frøskovparken 61, 7400 Herning.
Det er nemt og bekvemt at finde vej. Se nedenstående rutevejledning fra centrum af Herning.