Body Wrap – virker det?

Der findes flere typer Body Wraps på markedet – nogle til hjemmebrug og andre til brug på klinikker. De fleste Body Wraps har det til fælles, at de øger cirkulationen i kroppen og fjerner ophobet væske. Men den Body Wrap behandling, jeg tilbyder i min klinik i Herning, kan meget mere end det.

Min behandling opbygger din krop indefra, hvilket er den sikre vej til en sundere og mere velfungerende krop. Er du træt af udrensende behandlinger, der ikke holder, hvad de lover, kan jeg således anbefale et kurforløb med Body Wrap.

Mere end blot væsketab

Når områder på kroppen indhylles i en wrap, aktiveres kroppens lymfesystem. Når dette sker, sættes der gang i en proces, hvor cirkulation af blod og energi i kroppen øges. Denne proces virker afgiftende og hjælper kroppen med at frigøre ophobet væske.

Udover at sætte gang i forandringer inde i kroppen, hvilket virker fedtreducerende, sætter Body Wrap også gang i kroppens ydre. Wrappen indeholder nemlig ingredienser, der i indhyllingen strammer op samt toner og udglatter huden. Dette forbedrer hudens struktur og gør den samtidig mere blød og smidig.

Body Wrap virker således på mange måder optimerende og forbedrende på din krop, og det er ene og alene naturlige ingredienser og øget cirkulation, der giver resultater.

Få syn for sagen

Hvis du ikke allerede har et, kan det være en god idé at anskaffe dig et målebånd, når du påbegynder Body Wrap. Med et målebånd kan du måle dig om eksempelvis maven eller lårene, når du wrapper, og på denne måde holde øje med, hvordan din krop forandres.

Du kan altså selv holde øje med, om Body Wrap virker for dig, og de fleste af mine kunder, som modtager behandling med Body Wrap, oplever markante forandringer allerede efter første behandling.