Hvad er Body Wrap?

Udskillelse af affaldsstoffer og reduceret fedtvæv – lyder det tiltalende i dine ører? Så er Body Wrap det med garanti også. Body Wrap er en udrensende behandlingsmetode, der arbejder i dybden med netop dine problemområder.

Flere og flere mennesker får øjnene op for, hvordan man ved brug af denne metode både nemt og enkelt kan få kroppen til at fungere bedre. Hvordan dette hænger sammen, og hvad Body Wrap mere specifikt er, giver jeg som uddannet holistisk coach dig her et indblik i.

Metode og indpakningsteknik

Body Wrap er en metode, der kan hjælpe dig med at blive slankere og udrense din krop. Metoden tilrettelægges ud fra den enkelte persons ønsker og behov, og derfor er det muligt at koncentrere behandlingen om alt fra mave og hofter til arme og lår.

Processen indledes med en eksfoliering af kroppen. Når vi sammen har fundet dine fokusområder, vikler jeg dig ind i et specialfremstillet plastmateriale, som indeholder naturlige olier og gavnende stoffer. Har du lårene som fokusområde indhylles lårene først enkeltvis og derfor vikles ”bandagen” rundt om begge ben, hofter og mave for at sikre den rette indpakning.

Indhyllet i denne Body Wrap er det næste, du skal gøre blot at slappe af, mens wrappen øger din forbrænding og virker fedtreducerende. Processen varer mellem 75 og 90 minutter, og før behandlingen påbegyndes, måler og vejer vi dig naturligvis, så du ved hver behandlings afslutning kan orientere dig om din krops udvikling.

Gode og vedvarende resultater

Body Wrap har en unik evne til at udjævne huden og gøre den betydeligt glattere. Efter behandling efterlades huden blød, og efter gentagne behandlinger vil du kunne se og fornemme, at din appelsinhud er mindsket, strækmærker gjort mindre synlige, og en opstrammende fornemmelse vil indfinde sig.

Jo flere behandlinger du modtager, desto tydeligere vil resultaterne være. Samtidig vil de være mere vedvarende i takt med at du får foretaget flere behandlinger, og ønsker du fuld udbytte, er der altså god grund til at gentage behandlingen.