top3

Numerologi

Personlig numerologisk session
v/ Camille Manou Larsen, The Healing Journey

Dasnsk ErhvervMedarbejder PortrætterFoto: Søren Wesseltoft September 2013

Hvad er numerologi?
Numerologi er – i den forstand jeg arbejder med den – læren om vibrationer og de energier, vores navne og fødselsdato til sammen indeholder. Det er samtidig en tro på, at vi får præcist det med os ved vores navngivning, som vi har behov for – til det livsformål, vi har valgt. Men samtidig åbner numerologien op for, at vi kan skifte energier ud med andre – hvis vi f.eks. ikke længere har lyst til at gentage de samme fejltagelser, lære de samme lektier igen og igen – og blot vil stå fuldkommen klart i vores smukke, unikke essens.

Dette skift sker ved at skifte navn, sådan at de energier, vores navn bærer på, understøtter vores livsformål, styrker og længsler.

Mange – mig selv iblandt – har oplevet den længsel indeni, når det ikke føles helt som om, vi lever det liv, vi er skabt til. For mig føltes det som om, at der må være mere derude et sted. Og det er der faktisk. Eller reelt var der for mig mere ”derinde” – for vi har det hele indeni.

Vi har en uudtømmelig kerne af kærlighed, omsorg og glæde indeni. Et lys, vi skal lade skinne. Det sker, når vi skræller de beskyttende lag af, tager ansvar for vores følelser og behov. Når vi følger sjælens stemme – den som altid taler til os, men vi alt for sjældent lytter til – finder vi sandheden, passionen og livsglæden.

Numerologien giver os mulighed for at støtte op om de energier, vi har med os fra fødslen (vores fødselsdato) på bedst mulig vis. Den åbner op for, at vi kan få en relation til os selv og andre, som bygger på ubetinget kærlighed og tillid.

Hvad indeholder en session?

Tolkning
En numerologisk session indeholder en tolkning af dit navn og eventuelle tidligere navne – her får du bl.a. viden om din grundenergi, din årsenergi, dit livstema, din relation til dig selv og andre samt dit helbred og din økonomi.

Nyt numeroskop
Dernæst får du et nyt numeroskop (eller, hvis der er flere valgmuligheder, får du dem alle at se) – hvorefter jeg forklarer, hvad forskellen på numeroskoperne er, hvordan man vælger navne, evt. sammensatte navne mv. Du får navnelister til alle de mulige numeroskoper, der er – i mange tilfælde er der rigtig mange navne at vælge med. Du skal dog være forberedt på, at du ikke altid kan beholde dine gamle navne.

Årstalsrækker
Vi ser også på dine årstalsrækker og hvis der er tid, kan vi også se på de første 5 år af dit liv, hvor man kan se, hvor mange børn du får, og hvilke temaer, dit liv vil indeholde.

Vejledning om navneskift
Endelig forklarer jeg, hvad du kan forvente af dit navneskift, din udrensning – og beregner, hvornår du bedst kan skifte.

Materiale
Du er meget velkommen til at optage sessionen, så du kan genhøre tolkningen og forklaringerne. Du modtager numeroskop(er), navnelister, guide til hvordan du skifter navn samt dokumenter med beskrivelser af din grundenergi og årsenergi ved selve sessionen.

Hvad koster en session?
En personlig numerologisk session koster 1.995 kr. inkl. moms.

Hvem er Camille?
Oprindeligt hed jeg Camilla Kongskov Manniche Larsen – og med dette navn var jeg en succesfuld, hårdtarbejdende og engageret politisk konsulent – både i Bruxelles, på Christiansborg og som lobbyist.

Jeg er 1’er i et 8’er år, hvilket betyder, at jeg er et meget resultatorienteret handlemenneske med en stor råstyrke og en passion for at skabe balance mellem himmel og jord. Samtidig har frygten, ensomheden og smerten fyldt en meget stor del af mit liv. Jeg har følt mig meget forkert over at være anderledes, aldrig passe ind, være for tyk eller for talende, have for mange meninger (og udtrykke dem) – og dybest set har jeg følt, at jeg slet ikke hørte til nogle steder.

Allerede som meget lille interesserede mig for stjernerne, kosmos, engle og det guddommelige. Jeg blev indigneret over krig og vold og dedikerede mig til at ”frelse de svage” – uden at indse, at jeg egentlig forsøgte at frelse mig selv, for jeg spejlede mig jo i de mennesker, der ikke havde det godt.

Af samme grund fik mine forældre altid af vide til forældrekonsultationer, at jeg var et ”intelligent og meget socialt anlagt barn” – og det vil alle forældre gerne høre. Men mine ”positive” egenskaber var fremelsket af smerte og nødvendighed. For hvis ikke jeg var den dygtigste, mest hjælpsomme og venligste over for alle andre, hvem ville så kunne lide mig?

Frygten for at være ensom (som jeg jo alligevel altid var), at blive forladt, at skulle være alene med mig selv, var så stor. Og jeg delte den aldrig med nogen, for jeg troede heller ikke, at nogen ville kunne forstå det.

Jeg betragter nu mit 36-årige liv som en lang healingsrejse tilbage til mig selv. En rejse ind til det sted, hvor jeg nu både kan acceptere, elske og grine af mig selv.

Numerologien er mit absolutte foretrukne selvhjælpsværktøj – og jeg har virkelig prøvet mange! Mit navneskift har tilladt mig at slippe min angst (sygdomsangst, panikangst bl.a.) og mit lave selvværd. Jeg står mere klart i mig selv og accepterer, hvem jeg er, og hvilke gaver jeg har med mig i dette liv. En af disse gaver er bl.a. min intuition og mine formidlingsevner – og dem vil jeg hjertens gerne dele med dig, så du kan lære dig selv bedre at kende.

Læs mere om Camille på hendes hjemmeside her

Ring eller skriv til mig hvis du ønsker en tid hos Camille