Hej, mit navn er Caroline, og jeg er indehaver af Viavitam. Jeg har en baggrund som Holistisk Coach og arbejder primært med mennesker, der ønsker at ændre deres livsstil og mangler en hjælpende hånd til at nå deres mål.

Detox- og slankebehandling Body Wrap Slim

Som et led i den retning kan jeg tilbyde en række behandlingsformer, heriblandt Danmarks bedste detox- og slankebehandling, med rigtig gode resultater. Denne behandling går under navnet Body-Wrap-Slim. En Body-Wrap-Slim kan siges at være en effektiv slankebehandling, som på udrensende og holistisk vis sætter fokus på de ubalancer, som din krop kan opleve. Udover at udrense kroppen, er det som en bonus også en godt værktøj til at kickstarte et ønsket vægttab.

Infrarød varmebehandling mod smerter, stress og toksiner

Hos Viavitam benytter jeg mig ydermere af Infrarød varmebehandling. Infrarød varme er med til at afgifte kroppen og afbalancere det autonome nervesystem. Dette kan blandt andet være med til at reducere stress-symptomer samt kan med fordel benyttes til patienter, som lider af fibromyalgi eller gigt.

Se yngre ud uden kiriurgi – prøv Access Energetic Facelift

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv med en behandling, som får dig til at se yngre ud, uden brug af indsprøjtninger og kirurgi? Så tag et nærmere kig på Access Energetic Facelift. Det er kort fortalt en frigørelse af de tanker og spændinger, som kan hobe sig op i kroppen.

Kom dine uhensigtsmæssige overbevisninger til livs med Access Bars

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber i og rundt om hovedet. Ved blid berøring er det muligt at løsne op i disse områder, hvilket med fordel kan lette sindet. Læs mere om Access Bars behandlingen her.