Infrarød varme

Infrarød varme afgifter kroppen og afbalancerer det autonome nervesystem. Det kan blandt andet virke stressreducerende, og denne type behandling bliver brugt med stor succes på fibromyalgipatienter og gigtpatienter.

Derudover anvendes infrarød varme bl.a. i forbindelse med kronisk træthedssyndrom samt muskel- og ledsmerter. Ydermere hjælper infrarød varme med hudproblemer såsom akne, eksem, psoriasis, ar og skæl.

Hvad er afgiftning/ detox?

Detox kan bruges i forbindelse med at lette/fjerne symptomer, men også som et præventivt redskab til at forbedre den generelle sundhedstilstand, vitalitet og immunforsvaret.

ViaVitam - resultater, der mærkes på krop og sjæl - uden kirurgi og indgreb
ViaVitam - resultater, der mærkes på krop og sjæl - uden kirurgi og indgreb

Udbredt at detoxe inden for alternativ medicin

Detox er meget udbredt redskab inden for alternativ medicin. Diverse lidelser kan ofte relateres til en ophobning af giftstoffer i den menneskelige organisme.

Sådan foregår behandlingen

Du ligger afslappet i et infrarødt varmetæppe. Den infrarøde varme varmer dig op indefra og ud, mens du lytter til stille musik. Du er garanteret total afslapning gennem den dybdegående varme, som trænger dybt ind i kroppen.

En behandling varer 45 min.

ViaVitam - naturlig skønhed - holistiske behandlinger

Infrarød varme hjælper til at udskille toksiner og rense kroppen

Ca. 20 % af sveden består af giftstoffer såsom tungmetaller, pesticider, urinsyre, kolesterolrester osv. Detox via infrarød varmebehandling virker også godt på personer, der lider af problemer med immunsystemet, hvilket blandt andet inkluderer kronisk trætheds syndrom, MCS (multiple chemical sensitivity) og fibromyalgi.

Toksiner/giftstoffer i kroppen inkluderer miljøgifte, tungmetaller (f.eks. bly, kviksølv, aluminium), kemiske forureningskilder såsom DDT, pesticider, PCB’er, dioxiner og tilsætningsstoffer i maden.

Derudover kan medicin, narkotiske stoffer og alkohol have en toksificerende effekt på kroppen.

Færre rynker og mere vitalitet i huden

Du kan forbedre både dit udseende og den generelle tilstand på din hud ved hjælp af gentagen brug af infrarød varme.

Den infrarøde varme kan hjælpe med at reducere rynker og få huden til at skinne med vitalitet. I nogle tilfælde kan varmen endda formindske allerede dannede ar, forbrændinger og operationsar.

Med Access Energetic Facelift hos Viavitam får du smuk og blød hud - helt naturligt

Mulig effekt på forhøjet blodtryk

Infrarød varmebehandling kan forbedre blokerede blodkar og dermed deres funktion i forbindelse med for højt blodtryk, diabetes og høje kolesteroltal. Dette vidner om muligheden for, at infrarød varme kan spille en præventiv rolle i forbindelse med åreforkalkning.

Opvarmningen af musklerne via lange infrarøde bølger producerer en forøget blodgennemstrømning lignede den man opnår ved træning/sportsudøvelse. Ligeledes medfører den forøgede kropskernetemperatur en forøgelse af blodgennemstrømningen. Den infrarøde varme kan lindre/fjerne inflammatoriske tilstande og væskeophobninger.

Den forøgede perifere blodcirkulation transporterer de nødvendige næringsstoffer og ilt til de beskadigede områder, og er observeret til at være aldeles behjælpelig med at stoppe inflammatoriske tilstande og mindske smerter. Derudover er infrarød varmeterapi blevet observeret som værende effektiv i forhold til at forkorte helingsperioden ved skader etc.  Fordelene ved infrarød varmeterapi er fantastiske.

Hvis du ofte føler dig træt på grund af kronisk trætheds syndrom eller bare generelt er tømt for energi, kan en session i det infrarøde varmetæppe afhjælpe disse tilstande. Ligeledes kan symptomerne ved fibromyalgi oftest reduceres.

Det kan infrarød varme hjælpe med:

Derfor virker behandlingen smertelindrende

Infrarød varme synes at være den bedste teknologi til at neutralisere og udskille toksiner i kroppen. Den varmende effekt af infrarød behandling stimulerer stofskiftet og blodcirkulationen, hvilket tilfører næringsstoffer og ilt til blødt væv og muskler. Det stimulerer også lymfeprocessen og fremmer udskillelse af toksiner og syrer. I dag er infrarød behandling ved at blive en banebrydende teknologi inden for smertelindring.

Hovedårsagen til, at infrarød behandling har gavnlige resultater i forhold til en række sygdomme er de infrarøde bølgers evne til at fjerne giftstoffer i kroppen. Netop disse giftstoffer er ofte kernen i mange helbredsproblemer.

Toksiner i vores krop ser ud i vand som klynger eller kugler. Blodcirkulationen bliver blokeret og cellulær energi forringet, hvor disse giftstoffer ophobes. Men når energien fra infrarød varme påvirker vandmolekyler indeholdende toksiner, begynder vandet at vibrere, frigive indkapslede gasser og andre giftige materialer tilbage ind i blodbanen, hvor de fjernes naturligt af kroppens normale afgiftningsproces.

Kom i gang med
infrarød varme i dag!

Pris 450,00 kr. pr. behandling
Køb 10 behandlinger for kun 3.000 kr.