På latin betyder Via vej og måde, og Vitam betyder livet.

ViaVitam – en holistisk vej til et bedre liv

Hos ViaVitam handler det om et godt liv, om at tage ansvar og leve et liv, der er værd at leve. Det lærte jeg selv på den hårde måde efter at have knoklet i mange år – og spist mig alt for tyk og usund.

Jeg startede min karriere i hotelbranchen som 16-årig. Jeg skulle lige have et sabbatår efter 10. klasse, men det blev til meget mere end det. Jeg stoppede først i december 2013. I den periode havde jeg kun været væk fra hotelbranchen i 3 år, hvor jeg arbejde som kunderådgiver i et forsikringsselskab. Jeg knoklede, og som 24-årig blev jeg hoteldirektør første gang.

Da jeg stoppede i 2013, havde jeg været selvstændig i 4 år. Jeg havde forpagtet en gourmetkro i Sønderjylland sammen med en anden.

Mit arbejde var mit liv, jeg satte alt andet til side

I 2010 startede jeg på en spændende rejse, hvor jeg begyndte at tage ansvar for mit liv. Der var en, der spurgte mig, hvornår har du sidst haft det sjovt. Og det kunne jeg faktisk ikke svare på.

Jeg ændrede livsstil, tabte mig 30 kg. på 7 mdr. og fik et helt nyt liv.

Jeg har altid arbejdet med mig selv og været på masser af personlig udviklingskurser. Jeg synes, det er super spændende at arbejde med sig selv og blive klogere på, hvorfor vi gør, som vi gør.

Større interesse for kroppen, sundhed og tankernes kraft

Jeg kunne mærke, at jeg skulle i gang med noget, og at det ikke længere var hotelbranchen, jeg brændte for.

Jeg blev mere og mere interesseret i kroppen, bl.a. hvordan vi reagerer på forskellige fødevarer, hvilke signaler kroppen sender, og hvad de betyder. Jeg begyndte også at interessere mig for, hvilke følelser der er koblet på de forskellige fødevarer, hvordan kan vi styre tanker osv.

Jeg tog en uddannelse som Holistisk Coach og begyndte at arbejde med mennesker, der gerne vil ændre livsstil, lære at elske sig selv og passe på sig selv.

Jeg elsker det jeg laver i dag

Jeg elsker processen, hvor jeg ser mennesker flytte sig, hvordan de lærer at lytte til deres krop og hvad den fortæller dem. Vise dem hvordan de styrer deres tanker, i stedet for at det er deres tanker der styrer dem. Hvordan de lærer at vælge sig selv først.

Kunne du tænke dig at vælge dig først og skabe mirakler i dit liv?

Så håber jeg vi ses, jeg vil i hvert fald glæder mig til at møde dig.

Kærligst

Caroline